Αποδοχή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων και πνευματικά δικαιώματα

Η ιστοσελίδα είναι ιδιοκτησία της Σκακιστικής Ένωσης Βόλου. Ο επισκέπτης – χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου (voloschess.com) οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προυποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών μας και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους.

 • Όλο το υλικό της ιστοσελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του voloschess.com και διατίθεται στους επισκέπτες μόνο για προσωπική χρήση. Κάθε αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια, δεν επιτρέπεται. Όλα τα κείμενα, γραφικά, εικόνες που παρουσιάζονται σε οποιοδήποτε τμήμα του voloschess.com αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού τους. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το δικτυακό τόπο voloschess.com, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.
 • Το μεγαλύτερο εμφανιζόμενο φωτογραφικό υλικό που εμφανίζεται στην σελίδα είναι υπογεγραμμένο και έχει παραχωρηθεί από τους δημιουργούς στη Σκακιστική Ένωση Βόλου και κατ επέκταση στην ιστοσελίδα της (voloschess.com). Τα πνευματικά διακιώματα των δημιουργών προστατεύονται έναντι οποιουδήποτε.
 • Το voloschess.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω συνδέσμων-hyperlinks ή διαφημιστικών banner, ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων, όπου και οφείλετε να απευθύνεστε. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε. Δεν εκφράζουμε καμία άποψη για το περιεχόμενο ιστοσελίδων τρίτων.
 • Σχολιασμός Αναρτήσεων: To Volos Chess (voloschess.com) θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού των αναρτήσεων άρθρων και συνεντεύξεων του, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους. Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο, δεν φέρει όμως ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Παρ’ όλα αυτά θα διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, spam (διαφημιστικό), προσβλητικό, ρατσιστικό, βίαιο, χυδαίο ή υβριστικό. Επίσης θα διαγράφει σχόλια που παραβιάζουν προσωπικά δεδομένα ή πνευματικά δικαιώματα. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης της σελίδας επιθυμεί να υποδείξει σχόλιο προς διαγραφή, μπορεί να επικοινωνήσει με τη σύνταξη της ιστοσελίδας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Το σχόλιο που θα υποδειχθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο θα ελεγχθεί και αν κριθεί απαραίτητο, θα διαγραφεί.
 • Το voloschess.com δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση του site ή και των στοιχείων που περιέχονται σ΄ αυτόν.
 • Τα άρθρα που φιλοξενούνται στον δικτυακό τόπο του voloschess.com, εκφράζουν την άποψη των δημιουργών τους και όχι κατ’ ανάγκη την άποψη του ίδιου του voloschess.com.
 • Το voloschess.com έχει την δυνατότητα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο του δικτυακού του τόπου χωρίς καμία προειδοποίηση.
 • Το voloschess.com καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του δικτύου του, δεν εγγυάται όμως ότι οι λειτουργίες του δικτυακού τόπου ή των servers θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς ή άλλα παρόμοια στοιχεία (κατά καιρούς έχουμε δεχθεί και επιθέσεις από χάκερς).
 • Η μη συμμόρφωσή σας με τους όρους, προϋποθέσεις και σημειώσεις σε αυτό το δικτυακό τόπο θα έχει ως αποτέλεσμα τον αυτόματο τερματισμό οποιωνδήποτε χορηγηθέντων δικαιωμάτων, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, και θα πρέπει να καταστρέψετε άμεσα όλα τα αντίγραφα των μεταφορτωμένων υλικών που έχετε στην κατοχή σας ή βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας. Εκτός από την περιορισμένη άδεια που σας χορηγείται (γραπτή ρητή άδεια του ιδιοκτήτη ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων), το voloschess.com δεν σας παρέχει κανένα ρητό ή σιωπηρό δικαίωμα ή άδεια χρήσης βάσει οποιωνδήποτε ευρεσιτεχνιών, εμπορικών σημάτων, πνευματικών δικαιωμάτων ή οποιωνδήποτε άλλων δικαιωμάτων πνευματικής ή άλλης ιδιοκτησίας.
 • Δεν έχετε δικαίωμα να πραγματοποιείτε “αντανάκλαση” (mirroring) των περιεχομένων αυτού του δικτυακού τόπου σε άλλο δικτυακό τόπο ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο.
 • Το voloschess.com δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αμέλεια των χρηστών να συμμορφωθούν με τους όρους χρήσης του παρόντος.

(Πολλές από τις φωτογραφίες που χρησιμοποιούμε είναι από την ιστοσελίδα pixabay.com, που είναι για εμπορική χρήση).

Για οποιαδήποτε επικοινωνία με το διαχειριστή της ιστοσελίδας, παρακαλούμε ειδοποιήσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Επίσης αν έχετε διαπιστώσει οποιαδήποτε προβλήματα στο περιεχόμενο του κόμβου που άπτονται νομικών ή ηθικών θεμάτων, ειδικότερα όσον αφορά στην αναπαραγωγή του και τη χρήση των δικαιωμάτων προστασίας προσωπικών δεδομένων και πνευματικής ιδιοκτησίας, παρακαλείσθε να μας ειδοποιήσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Το voloschess.com δύναται οποιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης. Οι δε χρήστες – επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση εικάζεται ότι αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλουν να απέχουν από τη χρήση – επίσκεψη του δικτυακού μας τόπου.

Το voloschess.com θεωρεί ότι οι χρήστες του, έχουν διαβάσει το παρόν και έχουν αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσεως της ιστοσελίδας.